Bestellen Apéromand

‘Alles voor de jeugd’, is het motto van onze jeugdwerking. Wil jij meehelpen onze jeugdwerking NOG verder kwalitatief uit te bouwen? Dat kan eenvoudig door een overheerlijke aperitiefmand te bestellen. Deze apéromand is ook ons alternatief voor de steeds zeer succesvolle maar alweer afgelaste Kerstmarkt, jammer maar helaas. Zelf dus genieten met het gezin of met vrienden van lekkere hapjes en drankjes en zo de voetballende jeugd van Avanti Stekene steunen, leuker kan het toch niet!? Of je kan deze apéromand ook wegschenken!

Er is voor elk wat wils: een STANDAARD versie voor 20 euro en een DELUXE versie voor 30 euro. Bestellen doe je door het formulier hieronder in te vullen en het juiste bedrag over te schrijven op de jeugdrekening.

STANDAARD (20 euro)
– 3 blikjes frisdrank / 3 zakjes chips / Fruitsap / Fles witte wijn / Fles Perrier / Borrelnootjes / Kerstomaten / Crispbread / Pakje TUC koekjes

DELUXE (30 euro)
– STANDAARD PAKKET + Fles Cava / Gerookte ham / Gerookte zalm

Betaling via: BE14 0018 4089 3783 (betalen voor 10 december aub).
Mededeling: APEROMAND + naam.

Daarna komt het jeugdbestuur, indien gewenst, deze mand persoonlijk aan huis brengen op zaterdag 18 december! Levering doen we in Groot Stekene (Klein-Sinaai, Stekene, Kemzeke), daarbuiten kan je het zelf afhalen op onze club.

Al onze jeugdspelers danken alle supporters om mee te bouwen aan een nog betere jeugdwerking! Avanti = Vooruit !

>>Ik bestel graag!