WAANZINNIG!!! Met bijna 60 inschrijvingen was onze Duiveltjesdag een overdonderend succes. Heerlijk zonnetje, wel 10 top trainers en heel veel voetballers en voetbalsters die er super veel zin in hadden! ?⚽?⚽

Uiteraard werd alles georganiseerd conform de nodige Corona maatregelen zodat deze voetbalinitiatie in veilige omstandigheden kon plaatsvinden. ??

Verspreid over twee velden en in kleine groepjes (per school/klas) verliep alles piekfijn. De 3 Beuken (Hellestraat) spanden de kroon met wel 20 deelnemers. Maar ook de Toermalijn scholen (centrum/Bosdorp/verkenstraat), BS De Molenberg, GBS Reynaerdijn (Kemzeke) en VBS De Zonnebloem (Klein-Sinaai) waren van de partij. ???

We zijn dan ook zeer blij met deze mooie opkomst en interesse in onze club. Zelfs ons voorzitter kwam een kijkje nemen naar al deze Duiveltjes. Terwijl er net afgelopen week verschillende artikelen verschenen in de media over sterk verminderde inschrijvingen bij sportclubs is er hiervan bij ons niks te merken. Gelukkig zijn wij dan ook niet zoals andere clubs, maar een buitenbeentje, want wij zijn AVANTI STEKENE! Avanti… de weg vooruit!