medische begeleiding – Samenwerking “rev” – kine luna antonis

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en op de valreep kunnen we met trots melden dat we een samenwerking aangaan met kiné Luna Antonis. Luna is professioneel tewerkgesteld bij REV, de gerenommeerde praktijk van David Bombeke en Leen Van Damme!

David en zakenpartner Leen zijn, samen met hun team, vooral bekend als kinesitherapeuten van Club Brugge, SK Beveren, Union en RWDM. Naast het voetbal zijn ze ook actief in andere sporttakken zoals wielrennen (Mathieu Van der Poel, CCC-team en onze nationale wielerploeg) en ons nationaal hockeyteam.

Luna heeft zelf enkele jaren ervaring in de voetbalwereld als kiné en zal voor rekening van de club, actief zijn bij de thuis- en uitwedstrijden van onze A-ploeg. Zij opent natuurlijk ook de deuren bij REV voor alle spelers, inclusief onze jeugdspelertjes.

Alle spelers die medische begeleiding nodig hebben kunnen op eigen initiatief REV Beveren bellen en een afspraak maken bij Luna. Best melden dat je speler bent van Avanti en Luna tracht jullie zo snel mogelijk verder te helpen.

Deze consultaties zijn wel voor rekening van de speler of ouders maar wie wenst er niet behandeld te worden door dergelijk ervaren en vakkundig team….

Welkom Luna en REV bij de Avanti familie !!!