Onze G-ploeg

Verslag wedstrijd G-Ploeg op 26/11/2023 tegen KVV Kester-Gooik.

Een tripje naar Vlaams Brabant, een deftig weertje en een ploeg vol pit dat waren de ingrediënten voor een spannende middag. De wedstrijd begon zonder scheidsrechter en het ging er hard aan toe.

De thuisploeg kwam op voorsprong, maar Avanti liet zich niet kennen en scoorde de 1-1 vlak voor rust! Bij de start van de tweede helft kwam de wedstrijd onder de leiding van Dhr Roete Dickie. De thuisploeg scoorde dan 3x achter elkaar en we stonden 4-1 achter!!! Toch lieten we het hoofd niet hangen en maakte we ons tweede doelpunt 4-2. Lang duurde het niet en we werden op 5-2 gezet. Uiteindelijk was het laatste doelpunt voor ons….5-3!!

Na de douche terug richting Stekene waar we verwelkomd werden in Café Bosdorp, en getrakteerd werden op een lekker boterhammen maaltijd!!! Hartelijk bedankt!!

Verslag wedstrijd G-Ploeg op 02/12/2023 tegen K.V.R.S. Waasland

Fris temperatuurtje, mooi zonnetje en een pakje motivatie en weg waren we naar Beveren. Effe veldje zoeken en klaar waren we voor een zalig matchke!!

Het zou echter een doelpunten festijn worden van jewelste. Al vlug kwamen we op voorsprong 0-1. Lang duurde het niet en stonden gelijk 1-1. Telkens we scoorde moest Beveren tegen scoren met als gevolg gingen we de rust in met 3-4, al bij al niet slecht! De tweede periode begon Waasland met een doelpunt 4-4. Daarna was het aan Avanti en waren de twee volgende goals voor ons 4-6!!! Waasland scoorde nog één maal en Avanti legde het eindresultaat vast….5-7!!!!