De laatste van de nieuwe spelers die we vandaag aan jullie voorstellen zijn Robbe Trouvé, Rune Van De Geuchte en Thijs Dekeyser.

De eerste aan de beurt is Robbe.

Stel jezelf even voor.

 • Ik ben Robbe Trouvé, 22 jaar en ik woon in Hamme Sint-Anna. Ik studeer dit academiejaar af als leerkracht lichamelijke opvoeding en als personal trainer. 

Wie waren jouw vorige clubs en welke positie speelde je daar?

 • Ik ben een doelman, de clubs waar ik heb gespeeld zijn SV Hardy, White Star Sombeke, Racing Gent, KMSK Deinze, SV Zulte-Waregen, opnieuw KMSK Deinze en als laatste KVV Zelzate. 

Waarom ben je weggegaan bij jouw vorige club?

 • Ik ben bij KVV Zelzate weg gegaan omdat ik niet meer aan spelen toe kwam vanaf halfweg vorig seizoen.

Waarom koos je voor Avanti?

 • Ik heb redelijk snel de keuze voor Avanti Stekene gemaakt omdat ik van in het begin een klik voelde en het me een leuke en ambitieuze club/spelersgroep lijkt. Ook heb ik in de voorbereiding met KVV Zelzate enkele keren tegen Avanti gespeeld. Tijdens deze oefenwedstrijden was ik onder de indruk van het niveau en de intensiteit van Avanti. 

Wat zijn jouw eerste indrukken van onze club?

 • Mijn eerste indrukken van deze club zijn dat het een familiale en warme club is. Ik merkte dit op toen ik hier enkele keren kwam praten en ook toen ik enkele wedstrijden kwam bekijken. Dit heeft invloed gehad op mijn keuze en heeft ervoor gezorgd dat ik enorm veel zin heb om hier van start te gaan.

Wat zijn jouw persoonlijke ambities?

 • Mijn persoonlijke ambitie is om in de eerste plaats de concurrentie aan te gaan met mijn collega doelmannen (ik ben van mening dat gezonde concurrentie iedereen beter maakt) om op deze manier progressie te maken en hopelijk zoveel mogelijk minuten te verzamelen. Ik hoop met mijn collega doelmannen een hechte groep binnen de spelersgroep te vormen. 

Wat zijn jouw ambities met Avanti?

 • Mijn ambitie met Avanti Stekene is om zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement natuurlijk en op deze manier hopelijk te spelen voor promotie.

Wat is jouw favoriete muziek?

 • Ik luister graag naar hiphop muziek. 

Mocht je ooit bij een topclub in België of in het buitenland aan de slag kunnen, voor wie zou je dan kiezen en waarom?

 • Ik ben fan van FC Barcelona en FC Bayern München omdat deze clubs altijd goeie doelmannen hebben gehad. Moest ik een keuze moeten maken zou ik voor FC Barcelona kiezen omdat Marc-André Ter Stegen (mijn favoriete doelman) hier momenteel speelt.

_____

De tweede in de rij is Rune.

Stel jezelf even voor.

 • Ik ben Rune Van De Geuchte, 18 jaar en ik woon in Eeklo. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar in het middelbaar waar ik sportwetenschappen volg. Volgend jaar zal ik beginnen met studeren aan de universiteit van Gent waar ik LO en bewegingswetenschappen zal studeren. 

Wie waren jouw vorige clubs en welke positie speelde je daar?

 • Ik ben gestart in Bassevelde waar ik van U6-U8 heb gevoetbald. In Bassevelde speelde ik op 3. 
 • Daarna ben ik naar Lokeren vertrokken waar van U8 tot U13 heb gevoetbald. Bij Lokeren op 5v5 verhaal speelde ik op 9 en bij 8v8 op de 10. Ik speelde U8-U9 elite en daarna provinciaal in Lokeren. 
 • Dan ben ik vertrokken naar Lovendegem waar ik één jaar u15 provinciaal heb gespeeld als eerstejaars U15 en dan het jaar daarna van U15 tot 17 interprovinciaal. In Lovendegem heb ik altijd op het middenveld gespeeld op elke positie.  
 • Dan heb ik één jaar in Zelzate gespeeld bij de beloften waar ik ook op het middenveld heb gespeeld ook op elke positie in het middenveld. 

Waarom ben je weggegaan bij jouw vorige club?

 • Ik heb mij nooit echt 100% thuis gevoeld. Ik had het gevoel dat ik geen eerlijke kans kreeg om mij te bewijzen bij de nationale beloften.

Waarom koos je voor Avanti?

 • Ik vind Avanti Stekene de perfecte stap in mijn carrière want ik wil me graag bewijzen op nationaal niveau en denk dat dit op dit moment de juiste stap is voor mij. Ik had na het eerste gesprek een zeer goed gevoel wat ook een rol speelde in mijn keuze. 

Wat zijn jouw eerste indrukken van onze club?

 • Mijn eerste indrukken waren dat Avanti een hele sociale, warme en familiale club was met een hele mooie infrastructuur en dat sprak mij direct aan. 

Wat zijn jouw persoonlijke ambities?

 • Mijn persoonlijke ambities zijn om ooit op nog een zo hoog mogelijk niveau te kunnen voetballen.

Wat zijn jouw ambities met Avanti?

 • Mijn ambities dit jaar zijn om misschien al een paar A-selecties te verzilveren en op lange termijn basisspeler te kunnen worden van Avanti Stekene. 

Mocht je ooit bij een topclub in België of in het buitenland aan de slag kunnen, voor wie zou je dan kiezen en waarom?

 • AFC Ajax, en ze thuis hele harde Ajax supporters hebben en de manier waarop ze spelen mij wel zou liggen en dat is zoveel mogelijk de voetballende optie zoeken.  

Wie is jouw favoriete speler?

 • Frenkie De Jong 

—–

De derde en laatste van de nieuwe spelers is Thijs.

Stel jezelf even voor

 • Ik ben Thijs Dekeyser. Ik woon in Moerbeke-Waas. Ik ben 19 jaar en voorlopig studeer ik sportwetenschappen.

Wie waren jouw vorige clubs en welke positie speelde je daar?

 • Ik ben begonnen bij KFC Moerbeke. 
 • Dan ben ik op mijn negen jaar naar sporting lokeren gegaan. 
 • Na 9 jaar Sporting heb ik besloten om mij aan te sluiten bij Avanti Stekene. Ik heb altijd centraal verdediger gestaan. 

Waarom ben je weggegaan bij jouw vorige club?

 • Te weinig kansen voor de jeugd.

Waarom koos je voor Avanti?

 • De goede spirit in de club en met de hoop om verder te groeien.

Wat zijn jouw eerste indrukken van onze club?

 • Een gezellige familie

Wat zijn jouw ambities met Avanti?

 • Wedstrijden spelen met de eerste ploeg. 

Wat is jouw favoriete muziek?

 • Ik heb niet een speciaal genre maar mijn lievelingsliedje is Another love van Tom Odell 

Mocht je ooit bij een topclub in België of in het buitenland aan de slag kunnen, voor wie zou je dan kiezen en waarom?

 • Voor Dortmund, ik vind het zeer mooi hoe ze omgaan met de jeugd en hoe ze de club leiden. De sfeer in het stadium is ook geweldig.

Wie is jouw favoriete speler? 

 • Sergio Ramos, het is een geweldige verdediger.

Wij danken Robbe, Rune en Thijs voor dit interview en wensen hen veel succes bij het komende seizoen. Tot dusver alle interviews van alle nieuwe spelers voor het komende seizoen.

Leave a comment